تبلیغات
آشپزخانه امروز - آموزش و طرز تهیه بورک - ران مرغ(غذای ترکیه)

شارژ ایرانسل

فال حافظ

آشپزخانه امروز

 



آموزش و طرز تهیه بورک - ران مرغ(غذای ترکیه)


بورک ران مرغ(برای 4 نفر) مواد لازم :کره 1 قاشق غذاخوری،روغن مایع 1 فنجان قهوه،نشاسته 1 قاشق غذاخوری،پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان،کرم 1 قاشق غذاخوری،خمیرآماده(یوفکا)1 عدد ،ران بدون استخوان 4 عدد ،اسفناج 250 گرم ،قارچ 1 لیوان،تخم مرغ 2 عدد ،کنجد 1 قاشق غذاخوری،روغن ذرت 1 لیوان،نمک و فلفل سیاه طرز تهیه: ران مرغ را همراه با نمک و فلفل و کره سرخ کنید وکناری بگذارید تا سرد شود سپس اسفناج را ریز ریز خرد کرده وبا 2 قاشق روغن مایع سرخ کنید قارچ های ریز شده ،پنیر رنده شده ،کرم و نشاسته و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و بهم زنید یوفکا را 4 قسمت کرده و ران مرغ را در قسمت پهن آن بگذارید در قسمت وسط مرغ از مخلوط اسفناج بگذارید سپس یوفکا را به شکل بورک سیگاری بپیچید .تخم مرغها را با باقیمانده روغن مایع بهم زده ابتدا بورک مرغ را در این مخلوط تخم مرغ و روغن و سپس در آرد اغشته به کنجد غوطه ور کنید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است بپزید

http://ashpazemrooz.mihanblog.com

 




کلمات کلیدی : آموزش و طرز تهیه بورک - ران مرغ(غذای ترکیه) ,
لینک های مرتبط : منبع
نویسنده : سر آشپز ایرانی تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1389 موضوع : آموزشگاه مجازی آشپزی ملل      نظرات ()


.:: This Themplate By : Theme-Designer.Com ::.


تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به آشپزخانه امروز می باشد.