تبلیغات
آشپزخانه امروز - طرز تهیه شیرینی گل محمدی (پاپیونی)

شارژ ایرانسل

فال حافظ

آشپزخانه امروز

 



طرز تهیه شیرینی گل محمدی (پاپیونی)

مواد لازم: خمیر هزارلا 1 كیلو پودر قند نصف پیمانه شربت بار 1 پیمانه پودر پسته یك چهارم پیمانه سفیده تخم مرغ 2 عدد پودر پسته به مقدار لازم طرز تهیه: خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز كرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید. وسط آن را پیچ داده و كمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد. سپس در سینی فر چیده و در فری كه از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم كرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید. بعد از پختن و سرد شدن روی آن كمی پودر قند یا شكر درشت بپاشید. یا این كه می توانید بعد از پخت مقداری شربت بار روی آن بریزید و كمی پودر پسته بپاشید. كالری هر یك عدد شیرینی‌ پاپیونی، تقریبا 170 كیلو كالری است. طرز تهیه خمیر كره ای یا هزارلا: مواد لازم: آرد كاملا سفید 300 گرم كره 150 گرم تخم مرغ یك عدد روغن مایع یك قاشق سوپخوری جوهرلیمو یك دوم قاشق چایخوری وانیل یك دوم قاشق چایخوری نمك یك قاشق چایخوری آب خنك یك فنجان طرز تهیه: آرد را در كاسه بزرگی بریزید. وسط آن را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و آن را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف و یك دستی به عمل بیاید. خمیر را یك ساعت بگذارید بماند تا جا بیفتد. روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر 2 سانتیمتر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتیمتر باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از 20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر آن را به قطر یك سانتی متر پهن كنید. شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان. یادآوری: ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی( روغن صاف) نیز استفاده نماییم. در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد. لذا از خانم های عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند. طرز تهیه شربت بار: مواد لازم: شكر 500 گرم آب 200 گرم اسید سیتریك(جوهر لیمو) نوك قا شق چای خوری طرز تهیه: ابتدا آب را درون ظرفی ریخته و شكر را به آن اضافه كنید. سپس آن را روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید. در این زمان جوهر لیمو را به آن اضافه كنید. برای این كه شربت ما زلال شود، یك عدد سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید. پس از چند دقیقه سفیده داخل شربت بسته می شود و همراه خود ناخالصی های شكر را جذب كرده و به سطح شربت می آورد. بعد با صاف كن مخصوص آن را صاف می كنیم.

http://ashpazemrooz.mihanblog.com




کلمات کلیدی : طرز تهیه شیرینی گل محمدی (پاپیونی) ,
لینک های مرتبط : منبع
نویسنده : سر آشپز ایرانی تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1389 موضوع : آموزشگاه مجازی کافی شاپ      نظرات ()


.:: This Themplate By : Theme-Designer.Com ::.


تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به آشپزخانه امروز می باشد.